23 лютого 2019

Сьогодні відбулася відкрита обласна олімпіада з української та зарубіжної музичних літератур і методична конференція з предметів "Украінська та зарубіжна музічні літератури" та "Сольфеджіо" для викладачів музично-теоретичних предметів мистецьких шкіл.
Організатори отримали 45 заявок для участі в олімпіаді з 9 міст Сумської області та Києва і 39 - для підвищення кваліфікації викладачів.
Цей творчий захід відкрив Шосткинський міський голова Микола Нога, головний спеціаліст управління культури Сумської ОДА Віта Зубко та директор Шосткинської ДШМ Юрій Лоза.
В програмі заходу - виконання олімпіадних завдань, доповіді, відкриті уроки, презентаціія інтерактивної сенсорної панелі, концерт джаз-бенду "Sunny jump", екскурсії до арт-центру та музею ім.І.Кожедуба.
Гран-прі олімпіади отримала Дар"я Сергійко,м.Шостка (викладач Ольга Лукашова). Дипломи першого ступеня - Нікіта Корчов, м.Глухів (викладач Олена Смоленська), Єлізавета Закотій, Дар"я Шерстюк, м.Шостка, (викладач Ольга Лукашова), Альбіна Міщенко, Олександр Думов, Анна Заверуха, м.Шостка (викладач Анатолій Стегайло) , Маргарита Гусляниця, м.Шостка (викладач Лариса Шамро).
Всі викладачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.
Вітаємо переможців та їх викладачів!
Фото - Микола Кокшайкін.