29 жовтня 2017

Ансамбль віолончелістів "Співучі струни" з концертом в Києві!

28 - 29 жовтня в м. Києві відбувся Всеукраінський семінар "Осіння школа педагогічноі майстерності викладача-струнника", організатором якого були громадська організація украінських виклачів - струнників "ESTA - Украіна" та Киівський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів Департаменту культури Киівськоі міськоі державноі адміністраціі.
В програмі цього заходу з концертом виступив ансамбль віолончелістів "Співучі струни" Шосткинськоі ДШМ ( викл. Скега Л. М., конц. Тарасенко Т. І.). Це стало можливим завдяки розумінню та підтримці міського голови Ноги М. П., який надав допомогу в здійсненні поіздки на цей захід. Дуже приємно, що міська влада, відділ культури, який очолює Фатун І. М. підтримують і роблять все можливе, щоб творчі колективи реалізовували своі плани. Також вдячні організаторам за запрошення!

Після вдалого виступу діти відвідали театр опери та балету для дітей та юнацтва, де прослухали цікавий музичний спектакль "Пригоди Гекльберрі Фінна", за мотивом американського письменника Марка Твена.
Сповнені позитивними емоціями та з гарним настроєм діти повернулись до рідного міста!