10 листопада 2016

«Мистецькі сходи» Сумщини

7 листопада Сумський обласний театр для дітей та юнацтва радо зустрічав представників мистецької спільноти Сумщини з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Обласна культурно-мистецька акція «Мистецькі сходи», організована і проведена Сумським обласним науково-методичним центром культури і мистецтв за підтримки управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації, зібрала працівників галузі, професіоналізм яких є надійним підґрунтям для процвітання української культури.
Цьогорічне урочисте дійство відбулось у форматі професійного рейтингу, який визначив відповідні номінації й категорії основних професій галузі.
Дуже приємно, що в категорії «Досягнення мистецької освіти» був відзначений учень Шосткинської ДШМ, талановитий піаніст Єгор Бахмут (викладач Ірина Семенівна Тарасова) – єдиний на цьому святі представник Шосткинщини. Йому тільки 11 років, але він вже досвідчений конкурсант. Тільки за минулий навчальний рік він ставав переможцем п’яти творчих змагань, серед яких і найпрестижніший в Україні Міжнародний конкурс молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця. А всього на його творчому рахунку – перемоги в 14 музичних конкурсах. Побажаємо юному музиканту та його викладачу надійного здоров’я, творчих здобутків і бажаних перемог!