01 березня 2012

Участь хорових колективів школи в обласному фестивалі хоровогоспіву "Співаймо разом"

26 лютого 2012 року хорові колективи Шосткинської дитячої школи мистецтв – хор учнів середніх класів та учнів старших класів «Барвінок» (кер. Лариса Леонідівна Шамро, конц. Марина Володимирівна Борбат) з великим успіхом виступили на церемонії відкриття обласного фестивалю хорового співу «Співаймо разом».
У виконанні цих колективів прозвучали класичні твори композиторів різних епох, народна та сучасна музика. Крім того, Лариса Леонідівна провела відкритий урок по роботі з хоровими колективами для викладачів хору початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, студентів та викладачів Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.Бортнянського.

Хорові колективи школи були нагороджені дипломами за високу художньо-виконавську майстерність, популяризацію кращих традицій національної хорової школи та активну участь в обласному фестивалі хорового «Співаймо разом». З щирими словами вдячності до колективів звернувся перший заступник начальника управління культури і туризму Сумської облдержадміністрації В.М.Деркач. Він вручив дипломи і квіти Л.Л.Шамро та М.В.Борбат.